Υπηρεσίες

ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΚΛΕΙΔΙΩΝ IMMOBILIZER


Με τεχνογνωσία και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, το κατάστημα μας αναλαμβάνει αντίγραφα κλειδιών με immobilizer ή και με τηλεχειρισμό. Αποκτήστε αξιόπιστα αντίγραφα κλειδιών για το αυτοκίνητο ή την μοτοσυκλέτα σας.


ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΛΕΙΔΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ


Στο κατάστημα μας έχουμε τη δυνατότητα και τον εξοπλισμό να επισκευάσουμε το φθαρμένο κλειδί της μοτοσυκλέτας ή του αυτοκινήτου σας γλιτώνοντάς σας από περιττά έξοδα!
Οι επισκευές αφορούν το εξωτερικό περίβλημα των κλειδιών (πλαστικά μέρη), την λάμα του κλειδιού, το immobilizer ή και τον τηλεχειρισμό. 


ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ


Οι κλειδαριές με το ίδιο κλειδί διευκολύνουν την κατάσταση και επιτρέπουν στον ιδιοκτήτη να χρησιμοποιεί ένα κλειδί για όλες τις πόρτες. Το ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ δίνει λύση όταν υπάρχει ανάγκη για πολλές ομάδες κυλίνδρων να ανοίγουν με το δικό τους διαφορετικό αλλά και με ένα κοινό κλειδί.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας.ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ - ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΣΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ


Η πιο συχνή αιτία βλάβης στις κλειδαριές των αυτοκινήτων είναι η προσπάθεια βίαιης διάρρηξής τους.

Το προσωπικό του καταστήματος μας είναι διπλά σας, επισκευάζοντας κλειδαριές αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Εάν η ζημιά στην κλειδαριά είναι μεγάλη και δεν επισκευάζεται μπορείτε να αγοράσετε μια καινούρια ή μεταχειρισμένη με τη δυνατότητα  αλλαγής κωδικού έτσι ώστε να ανοίγει με το παλιό σας κλειδί.


ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑΣ


Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία τηλεχειριστηρίων γκαραζόπορτας σταθερού (fix code) ή κυλιόμενου κωδικού (rolling code), αντιγραφικά τηλεκοντρόλ, αυτοπρογραμματιζόμενα τηλεκοντρόλ που έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύουν παραπάνω από μια διαφορετική συχνότητα, καθώς και πλακέτες - αυτοματισμούς γκαραζόπορτας συρόμενης ή ανοιγόμενης και πλακέτες ρολών.


ΑΛΛΑΓΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ


Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε σε περίπτωση που έπαψε να λειτουργεί το κλειδί σας είναι να ελέγξετε την μπαταρία του.
Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία μπαταριών για κλειδιά αυτοκινήτων.


ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΚΛΕΙΔΙΩΝ ΣΕ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΑ (για ορισμένα μοντέλα)


Τώρα μπορείτε να μετατρέψετε το απλό κλειδί του αυτοκινήτου σας σε αναδιπλούμενο. Ρωτήστε μας για το δικό σας κλειδί σήμερα!


ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ/ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ


Χάσατε όλα τα κλειδιά του αυτοκινήτου ή της μοτοσυκλέτας σας ή σας έκλεψαν το κλειδί; Στο κατάστημα μας μπορείτε να προγραμματίσετε εκ νέου κλειδιά με immobilizer. Η διαδικασία προγραμματισμού ποικίλει ανάλογα το μοντέλο του αυτοκινήτου.